Webdesign 

Reclamebureau Brugge is de ideale partner voor het webdesign van jouw onderneming.

Een huisstijl, website, webshop, ... Het moet functioneel zijn en overtuigen, maar het oog wil ook wat. En Reclamebureau in Brugge weet perfect wat 'wat' is, voor jouw doelpubliek en sector. Een sterk design is een design dat klopt en overtuigd. Een sterk design zorgt mee ervoor dat doelen behaald worden: informeren, aandacht trekken, converteren, ...

Aan een niet-gebruiksvriendelijke website of webshop heb je weinig tot niets. Het geheel en de navigatie moeten overzichtelijk zijn, en de pagina's gemakkelijk vindbaar. Ook je sterke punten moeten duidelijk gecommuniceerd worden, omdat ze informatie geven die nuttig zijn voor je doelgroep.

Ook voor zoekmachines als Google moet de website geoptimaliseerd zijn. Daarom is ons webdesign dan ook standaard responsive, zodat op zowel mobiel, tablet als desktop het design mooi oogt.

Vrijblijvende kennismaking

Onze webdesign diensten

We gebruiken de nieuwste technieken om je website zowel gebruiks- als zoekmachinevriendelijk te maken. Met daarbovenop een geavanceerd design, conversie-verhogende call-to actions en Google-vriendelijke pagina's.

meer info

Wij hebben jarenlange ervaring met het bouwen van professionele en mooie webshops die goed scoren in Google. We ontwerpen op maat, en denken mee over de customer journey van jouw bezoekers.

meer info

Laat je Wordpress website of WooCommerce webshop onderhouden door Reclamebureau in Brugge. Wordpress is een CMS die voortdurend in ontwikkeling is. Echter vereist dit ook de nodige onderhoud, omdat er steeds nieuwe updates zijn.

meer info

Samen met onze hostingpartner bieden we een zeer snelle en voor SEO-geoptimaliseerde hosting aan. Speciaal voor Wordpress websites of WooCommerce webshops. Jouw website of webshop wordt gehost op razendsnelle servers in België.

meer info

Deze bedrijven kozen voor
Reclamebureau in Brugge

reclamebureau in brugge just julia
reclamebureau in brugge eskimoo
reclamebureau in brugge zoets
reclamebureau in brugge house of feet
reclamebureau in brugge architekst
reclamebureau in brugge guds
reclamebureau in brugge intexplezier
reclamebureau in brugge epdm solutions
reclamebureau in brugge blijf actief
reclamebureau in brugge becode
reclamebureau in brugge pulsar
reclamebureau in brugge jeroen crauwels