Search Engine Advertising 

Reclamebureau Brugge is de ideale partner voor het opzetten en beheren van jouw Search Engine Advertising campagnes. Search Engine Advertising wordt ook wel Google Ads (voorheen Google AdWords) genoemd.

Search Engine Advertising (SEA) is betalend adverteren om bovenin zoekmachines zoals Google en Bing te staan. Met deze advertenties krijg je nieuwe bezoekers, nieuwe klanten en vooral meer omzet. Search Engine Advertising zorgt voor het snelste rendement van alle online marketing kanalen.

Heb je momenteel al Search Engine Advertising campagnes lopen? Maar heb je het gevoel dat je er niet genoeg rendement uit haalt? Of bereik je niet de juiste doelgroep? Reclamebureau Brugge staat voor je klaar om advies te geven of om de Ads campagnes uit handen te nemen. Met onze ruimte ervaring in verschillende sectoren, weten we perfect wat te doen om rendement te behalen.

Vrijblijvende kennismaking
reclamebureau in brugge search engine advertising

Wat is het voordeel van SEA?

Het grootste voordeel van Search Engine Advertising ten opzichte van bijvoorbeeld Search Engine Optimization (SEO) is snelheid. Een hoge positie behalen in de organische zoekresultaten met SEO is een proces die maanden kan duren. Terwijl je via SEA meteen bovenaan de zoekresultaten kan staan.

Met SEA kan je dus sneller scoren, sneller leads binnenhalen en dus ook sneller je omzet verhogen.

Er is ook een keerzijde. Search Engine Advertising is een dynamisch kanaal. In het platform zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Zonder goede kennis en ervaring is het meestal een verlieslatend of te ingewikkeld kanaal. Met de kennis en ervaring van Reclamebureau in Brugge wordt het net een kanaal met enorm veel potentieel voor extra omzet voor je bedrijf. Het opzetten van de campagnes is namelijk niet het belangrijkste onderdeel. Het succes van SEA zit namelijk in het continue optimaliseren van de campagnes, advertentieteksten, biedingen, ... Bij ons zijn jouw SEA-campagnes zeker in goede handen. We hebben de nodige kennis en ervaring in huis om de campagnes perfect af te stemmen op jouw doelstellingen en budget. Zo wordt er ook niet onnodig geld weggegooid.

Controle op budget en resultaten
Snel rendement en meer klanten
Adverteer doelgericht
Meetbare investering

Adverteren of organische groei?

Veel bedrijven vragen zich af of het wel nodig is om geld te besteden aan advertenties, als ze organisch al goed vindbaar zijn in de zoekresultaten. Belangrijk om weten is dat SEA en SEO goed naast elkaar kunnen bestaan en zelfs complementair zijn.

Door goed te scoren via beiden, zorg je voor nog meer verkeer naar jouw website. Zo geef je concurrenten minder kans om verkeer en nieuwe klanten af te pakken. Een goede SEO-strategie kan zelfs bijdragen tot betere SEA-resultaten. Dit komt doordat de website relevanter wordt voor een bezoeker. Omgekeerd kan data van de SEA-campagnes, waardevolle informatie en inspiratie bieden voor SEO-optimalisatie.

Contact opnemen

Deze bedrijven kozen voor
Reclamebureau in Brugge

reclamebureau in brugge just julia
reclamebureau in brugge eskimoo
reclamebureau in brugge zoets
reclamebureau in brugge house of feet
reclamebureau in brugge architekst
reclamebureau in brugge guds
reclamebureau in brugge intexplezier
reclamebureau in brugge epdm solutions
reclamebureau in brugge blijf actief
reclamebureau in brugge becode
reclamebureau in brugge pulsar
reclamebureau in brugge jeroen crauwels