Online Marketing 

Reclamebureau Brugge is de ideale partner voor jouw online marketing activiteiten.

Samen zorgen we ervoor dat we je klant bereiken op het juiste moment, op de juiste plaats, met het juiste bericht. Hoe doen we dit? Met een doordachte mix van kanalen. De juiste keuze bij elk kanaal, die allemaal bijdragen tot de doelstelling. Met onze creativiteit er bovenop, maken we het plaatje compleet. Zo mag je jouw online marketing strategie bekijken. Daarbij houden we rekening met doelstelling, planning en budget en houden we deze scherp in de gaten.

Je streeft natuurlijk altijd naar een maximaal resultaat, ook online. Jouw onderneming moet namelijk snel gevonden worden door jouw doelgroep, om daarna de bezoeker op je website of webshop meteen te overtuigen van jouw kwaliteiten. Samen werken we keihard aan jouw online succes. Data zien we als vertrekpunt van alle online activiteiten, of het nu gaat om een Search Engine Advertising campagne of het opstellen van een e-mail campagne.

Vrijblijvende kennismaking

Online marketing diensten

Search Engine Advertising (SEA) is betalend adverteren om bovenin zoekmachines zoals Google en Bing te staan. Met deze advertenties krijg je nieuwe bezoekers, nieuwe klanten en vooral meer omzet.

meer info

Als je online niet vindbaar bent, kan dit een heel negatieve impact hebben voor jouw bedrijf. SEO is daarom een slimme investering, waarbij jouw website hoger scoort op de zoektermen waar je doelgroep naar zoekt.

meer info

E-mail is nog steeds een effectief en krachtig marketingmiddel. Met een juiste strategie kan je je prospects en klanten aan je binden en tegelijkertijd je omzet verhogen. Maar hoe val je op in de massa van e-mailings?

meer info

Social media is dan ook het kanaal waar jouw doelgroep te vinden is. Er is een grote kans dat je al een bedrijfspagina hebt. Maar het is belangrijk om er voldoende tijd in te steken om er een maximaal rendement uit te halen.

meer info

Met de uitgebreide targeting mogelijkheden op Facebook op bijvoorbeeld interesses, demografie, geografie of functies, is social media advertising een uitstekende manier om je doelgroep te bereiken.

meer info

Met marketing automation tonen we geautomatiseerd persoonlijke communicatie. We maken gebruik van verschillende systemen om leads en klanten aan ons te binden en hen door de customer journey te gidsen.

meer info

Deze bedrijven kozen voor
Reclamebureau in Brugge

reclamebureau in brugge just julia
reclamebureau in brugge eskimoo
reclamebureau in brugge zoets
reclamebureau in brugge house of feet
reclamebureau in brugge architekst
reclamebureau in brugge guds
reclamebureau in brugge intexplezier
reclamebureau in brugge epdm solutions
reclamebureau in brugge blijf actief
reclamebureau in brugge becode
reclamebureau in brugge pulsar
reclamebureau in brugge jeroen crauwels