E-mail marketing 

Reclamebureau Brugge is de ideale partner voor het opzetten en beheren van jouw e-mailmarketing campagnes.

Iedereen ontvangt wekelijks nieuwsbrieven en e-mailings van verschillende organisaties. E-mail is nog steeds een effectief en krachtig marketingmiddel. Met een juiste strategie kan je je prospects en klanten aan je binden en tegelijkertijd je omzet verhogen.

Een simpele nieuwsbrief werkt vandaag de dag helaas niet meer. Je kan enkel in de massa opvallen met relevante content. De inhoud van een nieuwsbrief moet aansluiten op de behoeftes van de ontvanger. Pas dan zal een lezer overgaan tot actie. Je boodschap aansluiten op het profiel van je klant is belangrijker dan ooit voor succesvolle e-mailmarketing.

Vrijblijvende kennismaking
reclamebureau in brugge email marketing

Wat is het voordeel van e-mail marketing?

Direct medium
Gepersonaliseerd
Relatief goedkoop
Alles is meetbaar

Het doel van e-mailmarketing is om nieuwe klanten te werven, bestaande klanten op de hoogte te houden of relaties te onderhouden. Reclamebureau in Brugge segmenteert jouw database en zorgt ervoor dat de juiste boodschappen steeds bij de juiste personen belanden. Samen bepalen we de inhoud, wij zorgen voor een professioneel en creatief ontwerp in jouw huisstijl. We leveren steeds rapportages met klikgedrag, conversies en (un)subscribes.

We geven ook steeds zoveel mogelijk tips & tricks over hoe je best nieuwe en de juiste e-mailadressen kan werven. Personen die je nieuwsbrief altijd willen openen en ook interesse tonen in jouw boodschap.

Contact opnemen

Deze bedrijven kozen voor
Reclamebureau in Brugge

reclamebureau in brugge just julia
reclamebureau in brugge eskimoo
reclamebureau in brugge zoets
reclamebureau in brugge house of feet
reclamebureau in brugge architekst
reclamebureau in brugge guds
reclamebureau in brugge intexplezier
reclamebureau in brugge epdm solutions
reclamebureau in brugge blijf actief
reclamebureau in brugge becode
reclamebureau in brugge pulsar
reclamebureau in brugge jeroen crauwels