E-commerce strategie 

Reclamebureau Brugge is de ideale partner voor het uitwerken van jouw e-commercestrategie.

Heb je met jouw onderneming reeds een webshop, maar heb je het gevoel dat er nog veel potentieel verloren gaat? Op e-commercegebied zijn de mogelijkheden quasi eindeloos. Reclamebureau in Brugge helpt je graag met je e-commercestrategie, om je doelstellingen te formuleren die passen binnen je algemeen businessplan.

Voor de meeste online shops draait het bestaan rond het behalen van zoveel mogelijk transacties en omzet. Een strategie die daarop aansluit is gericht op kwalitatieve bezoekers, eenvoudige navigatie, conversieverhoging en het vergroten van de gemiddelde orderwaarde.

Heb je naast een webshop ook een fysieke winkel? Dan is niet enkel online omzet belangrijk, maar ook het doorverwijzen van verkeer naar je winkelpunt(en). Bijvoorbeeld een adviesgesprek met je potentiële klant vooraleer ze een product willen kopen.

Reclamebureau in Brugge werkt e-commercestrategieën uit voor pure webshops en onmichannel retailers.

Vrijblijvende kennismaking
reclamebureau in brugge e-commercestrategie

Wat zijn de voordelen van een e-commerce strategie?

Conversieverhoging
Duidelijke online visie
Gedetailleerde targeting

Belangrijk voor je webshop is het hebben van een sterk fundament. Daaraan besteden we dan ook de nodige aandacht, want zonder kan je geen efficiënte e-commercestrategie uitbouwen.

Op basis van jouw doelstellingen stellen we ook online KPI's op en vertalen die naar een gedetailleerd metingsplan. Deze biedt een houvast voor het instellen van Google Analytics, Data Studio, Tag Manager en andere tools.

Nadat je fundamenten stevig opgebouwd zijn, wil je natuurlijk relevante doelgroepen bereiken om zo je omzet te verhogen. Dit doen we aan de hand van slimme en gerichte campagnes. Aan de hand van een campagneplanning kiezen we een mix van kanalen die past bij jouw merk, aanbod en doelstellingen. Een mogelijke eerste stap is het genereren van traffic via zoekopdrachten via Search Engine Optimization (SEO) of Search Engine Advertising (SEA, of Google Ads). Vervolgens kunnen we campagnes uitbreiden met Google Shopping, marktplaatsen, social advertising, ...

Contact opnemen

Deze bedrijven kozen voor
Reclamebureau in Brugge

reclamebureau in brugge just julia
reclamebureau in brugge eskimoo
reclamebureau in brugge zoets
reclamebureau in brugge house of feet
reclamebureau in brugge architekst
reclamebureau in brugge guds
reclamebureau in brugge intexplezier
reclamebureau in brugge epdm solutions
reclamebureau in brugge blijf actief
reclamebureau in brugge becode
reclamebureau in brugge pulsar
reclamebureau in brugge jeroen crauwels